Rational Scandinavia blev utsedd till Bästa Monter Gastro Nord 2022
Peter Parnestig och Joachim Örnberg i Rational Scandinavias monter.
Rational Scandinavias VD Ulf Eklund tog emot blommor och diplom från tidningen Hotell & Restaurangs chefredaktör Annika Rådlund.
På ena sidan montern var det full aktivitet med kockarna som visade upp vad man kan göra med produkterna.
Det var lätt för besökarna att titta på alla produkter.
Det var tydligt skyltat från alla sidor av montern och det fanns ytor för samtal.
7 Apr 2022
Gastro Nord ägde rum 5-7 april och på mässans sista dag delades priset ut. I år var det Rational Scandinavia som hade den bästa montern av utställarna.
Monterytan är väl nyttjad och den är uppdelad i sektioner med aktivitet, produkter, sälj och samtal. Tydlig avsändare från alla håll. En monter för alla sinnen med doft, visuellt tydlig och man bjuds in i kökssnacket".
Det vinnande företaget fick ta emot priset på mässans sista dag, torsdag 7 april klockan 11:00. De uppvaktades i montern av juryn och fick motta ett diplom, blommor och de får även ett reportage i nästa nummer av tidningen Hotell & Restaurang.
Vinnare Bästa Monter Gastro Nord 2022: Rational Scandinavia
Tidigare vinnare:
2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Foto: Annika Rådlund och Lena Engman
7 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen